Verandering

Het vakantiehuis is nu ongeveer 1 jaar dicht. In dit jaar is er weer veel gebeurd. Verdrietige en fijne gebeurtenissen. Wat erg fijn is, is dat het vakantiehuis nu officieel atelier is geworden. Ik ben veel aan het schilderen en tekenen. In deze korte tijd ook al best wat werk verkocht. Volgend jaar doe ik ook mee aan de open atelier dagen in de gemeente Coevorden. Ook heb ik een samenwerkingsverband met een vriendin gevormd. We heten de dames KEK! We gaan veel leuke dingen ondernemen. Houd dus deze site in de gaten.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s