Voorbij die mooie zomer?

Onze eigen vakantie zit er weer op. Ake weer aan het werk en ik weer in mijn gewone ritme op de Hoeve. We hebben weer veel leuke gasten gehad, nieuwe mensen, familie, vrienden en oude bekenden, die inmiddels dierbaar zijn geworden. Wat hebben we genoten! Bekijk de reviews maar eens. Eén van de gasten, Anita die met haar hond Cody hier heeft gelogeerd, heeft mooie foto’s gemaakt. Die zal ik nog plaatsen. Op dit moment regent het heftig, maar ik zeg hoera! De grond is kurkdroog en de flora en fauna verwelkomen de regen dan ook hartelijk. Dag mooie zomer, ik heb van je genoten!! Alhoewel de zomer nog niet helemaal voorbij is, voel ik toch dat de herfst langzaam maar zeker gaat arriveren. Welkom kleurrijke herfst!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s