Herfstblues

Op de hoeve maken we ons op voor de winter. De tuin wordt beetje bij beetje winterklaar gemaakt. Bollen de grond in, wat snoeiwerk, potten en tuinstoelen weer naar de deel. Zo blijf je altijd lekker bezig….. Het ontvangen van gasten is over zijn hoogtepunt heen. Wel krijgen we eind november een amerikaanse gast, die maar liefst 5 weken hier zal verblijven. Dat is superleuk! Ik heb leuk e-mail contact met haar en heb er alle vertrouwen in dat ze het hier naar de zin zal hebben. En zo af en toe hebben we nog een gezellige weekendgast. Tijdens een wandeling met de viervoeters kwamen we deze beeldschone woning van kabouter Spillebeen tegen……

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Herfstblues

 1. Cenno en Margaret zegt:

  Wat een magnifiek herfst tafereeltje van de twee paddestoelen. Ook in de herfst en winterperiode zal het genieten zijn op Ake’s Hoeve. ‘s Avonds na een heerlijke dag buiten zijn van de zeer knusse studio genieten. Kaarsjes aan en met een kop thee of koffie je nestelen op de bank met een boek, dat is toch genieten! Wij hopen op een winterse plaatjes als wij in december weer langs komen.

  Een lieve herfstgroet uit Groningen
  Cenno & Margaret
  pootje van Kite

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s