Lente in Drenthe!!!

Wat is het toch geweldig, ik zit nu even achter de pc, maar het is toch echt lente nu. Buiten is het 26 graden en het is echt heerlijk op Ake’s Hoeve! We hebben een prachtige schommelbank gevonden en willen onze gasten daar ook graag van laten genieten. Dus!!! heeft de romantische schommelbank een plek gevonden in de tuin van het vakantiehuis van Ake’s Hoeve. Nu kunnen niet alleen wij af en toe, maar zeker ook onze gasten genieten van de heerlijke namiddag/avondzon op dit romantische bankje. Van de vorige eigenaar hebben we er heel lief 2 witte klimrozen bij gekregen. Hopelijk gaan ze het goed doen op hun nieuwe stekkie!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Lente in Drenthe!!!

  1. Margaret zegt:

    wat een geluksgevoel….heerlijk schommelen op de schommelbank in een avond zonnetje met vrolijk fluitende vogeltjes in de bomen, dat is toch perfect!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s