Jopie!

Onze gasten Hennie en Frans hebben genoten van ons vakantiehuis en ook hun hond Jopie vond het leuk. Hennie en Frans wisten niet zeker of Jopie goed met de kippen door één deur kon. Dus hebben we dat gezamenlijk even getest. En ja hoor, Jopie kwam glansrijk door de test. De kippen scharrelden gezellig om Jopie heen. Voordeel is dat onze kippen honden gewend zijn, dus niet wegrennen (dat kan natuurlijk tevens ooit een nadeel zijn). Zodoende kon Jopie gezellig los in de omheinde tuin bij het vakantiehuis. Met dank aan Frans voor de foto van Jopie en de kippen!

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s