Paardenkriebels

Het is officieel zomer en onze paarden Maan en Fabel en gastpaard Jelmer hebben het helemaal gehad met die vervelende, stekende dazen. Ze staan nu ’s nachts in het grote weiland en ’s ochtends staan ze al bij de uitgang met zijn drieën om de dag door te brengen in de koele schuilstal. Paardrijden is op dit moment bijna niet te doen. Ik ben gek op dieren, maar het is toch echt wel fijn als die bijtende, vliegende mormels weer vertrekken. Paardengroeten vanuit Ake’s Hoeve!!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s