Drentelen, in de kiekert! Beelden in Gees

Dit is mijn nieuwe blog in serie. In Drentelen neem ik jullie mee op mijn eigen ontdekkingsreis naar juweeltjes bij Ake’s Hoeve in de buurt. Deze keer spreekt ons tot de verbeelding, de beeldentuin in Gees.

Op 6 juli 2018 ben ik met een vriendin naar de beeldentuin in Gees geweest. Ik was er nog nooit geweest, maar we hadden het al heel erg lang in de planning. Wat was het prachtig! De weergoden waren ons ook goed gezind. Het is een prachtig park, zeer goed verzorgd en bijzondere beelden. Het atelier was ook erg mooi opgezet en er is ook betaalbare kunst te koop. We sloten de ochtend af met een eenvoudige, doch heerlijke lunch. Voor herhaling vatbaar.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s